I would like to ask you to sign up with the Best Hosting and read more web hosting reviews.

Умеете ли да водите приятен разговор?

*             Ще си спечелите славата на интересен събеседник, ако демонстрирате задълбочени познания в някоя област, да речем, литература, изкуство, мода, кино, реклама, изработка на визитки. Или пък сте в крак с последните събития. Не подхващайте обаче политически теми, които подклаждат неразрешими спорове

*             Не забравяйте, че приятелският разговор е един вид размяна на мнения и интересна информация. Събеседниците не са длъжни непременно да намерят решението на някой наболял проблем. Достатъчно е да се изслушват един друг и да покажат личното си отношение към него.

*             Ако не сте съгласни с нечие мнение, няма нужда да крещите: „Не, грешите!" По този начин сякаш обвинявате събеседника си в лъжа. В подобни случаи по-добре е да кажете: „Струва ми се, че..." или „Аз мисля, че...".

*             Ще си заслужите репутацията на сладкодумна личност, ако умеете не само да говорите, но и да изслушвате внимателно другите.

* И още: правете комплименти на човека, с когото общувате, от време на време му задавайте въпроси и проявявайте искрен интерес към думите му. 

Free Joomla 1.7 Templates designed by College Jacke